ELÄMÄ: Heartfulness, henkinen hyvinvointi & kasvu

**This page in English here**

VISIONI: Rakkauden maailma 2020-2030 (tähän liittyen myös blogikirjoitukseni 6.12.2017: Rakkauden Suomi 2012-2017)

MISSIONI / ELÄMÄNTEHTÄVÄNI KUTEN SEN NYT KOEN: Autan ihmisiä, yksilöitä, organisaatioita, yrityksiä kasvamaan itsessään, löytämään oman potentiaalinsa, hyvinvoinnissaan, positiivisissa tuloksissansa, yhä vain enemmän. Autan myös järjestämään, rakentamaan uudenlaisia toimintamalleja, organisointeja rakkauden toteuttamisessa yhteiskunnallisestikin, maailmallisesti, kuten tarvetta, mahdollisuus siihen aukeaa ja kuten sydämeni ohjaa.

*ELÄMÄ-blogi: teemat heartfulness sekä henkinen kasvu & hyvinvointi*

        

*Sydäninsinööri-blogi (Kuudes Aisti, tauolla)*

AJANKOHTAISTA / VALMENNUKSIA:
Henkilökohtainen ohjaus, avustani (netin / puhelimen välityksellä)

Kaksi kirjaa jotka valmistuivat alkuvuonna 2018, luettavissa vapaasti kokonaisuudessaan näiltä sivuilta: 1) Sydämen avauksen kirja  2)Henkisen kasvun aakkoset-kirja  + 21.8.2018 valmistunut, ehkä maailman tai ainakin minun lyhyin kirjani, Kirja X: Oletko? , lyhykäisyydessään kaikki maailman viisaus kätkettynä tiiviiseen pakettiin, jossa ei ole selluloosaa tuhlailtu josko pikseleitäkään 😀


Hei!

Kokoan tälle sivulle enemmän tietoa henkilökohtaisesta henkisestä hyvinvoinnista ja kasvusta, heartfulnessista, sydämen voiman ja viisauden käyttöönotosta, hyödyntämisestä, sydämen tieteestä, kuten hyvältä tuntuu.

Yksityistä, ja työelämän henkistä hyvinvointia nyt ei voi juuri erottaa, kannamme taakkojamme ja voimavarojamme puolin ja toisin, vaikkei meille siitä sen enempää tai vähempää maksettaisikaan. Oleellista olisi ehkä pyrkiä molemmilla osa-alueilla kasvamaan, näin voimme nauttia elämästämme täysipainoisemmin.

Ja aina, aina kun löydät itsestäsi jonkin kasvun paikan, pääset onnistuneesti siinä eteenpäin, tietoisuutesi kasvaa, laajenee ja näin vaikutat myös muilla elämän alueilla uudella tavalla, puhtaammin, ikäänkuin rakkaudellisemmin.

Esimerkiksi huomaat että aiemmin stressaava asia, tilanne, ei enää tunnu miltään, pystyt pysymään rauhassasi, tunteet eivät sillä tavalla kuohahda enää ja vie miestä tai naista tuossa hetkessä. Huomaat sen ehkä kasvavana rauhana, hyvinvointina, jota ei ikään kuin mikään voi järkyttää, parhaimmillaan näin. Tunteet, ajatukset, tietoisuus ovat siitä kummallinen otus, että ne vaikuttavat meduusamaisesti kaikessa elämässämme, vaikkakin eri tavoin eri ympäristöissä, asioissa.

Tässä alla yksi perusharjoituksista videoäänitteen muodossa oman mielen hiljentämiseksi, hiljentymiseksi itsessään, kaikkien huolten ja murheiden, kipujen, pahojen olojen poissulkemiseksi ikään kuin. Ja tässä hiljentyneessä tilassa, hyvinvoinnissasi, voit ikään kuin tarkkailla noita pahoinvointia, kipua tuovia asioita, ovatko ne edes totta, totuutta?

Ja tästä tilasta käsin voit ikään kuin työstää noita kipuja, kohdata niitä, vapautua niistä, siltä osin kuin mahdollista. Tähän ohjeet myöhemmin alla, erikseen mm. kirjassani ja erillisissä harjoituksissa, ohjeissa. Jo tällä harjoituksella, tämän avulla voit sukeltaa omaan hyvinvointiisi, viisauteesi koska tahansa, ammentaa siitä, sen vuoksi tätä harjoitusta kutsuttu myös stressintappajaksi, tuo ikään kuin antaa sinulle voimia, ainakin hetkeksi, jos sen verran voit pysähtyä itsessäsi.

Kun olet hiljentynyt, vaientanut mielen, voit kuunnella omaa intuitiotasi, sydäntäsi puhtaammin, vapaammin ikään kuin, niin halutessasi, varsinkin tärkeissä asioissa, päätöksissä suosittelen tätä. Voit halutessasi käyttää tätä myös nukahtamiseen, saadaksesi paremmin lepoa itsellesi.

Toisenlainen heartfulness- ja läsnäoloharjoitus, ohjaus omaan voimaan, rauhaan, sisäiseen hyvinvointiin pääsemiseksi, tietoisemman johtajan esiinkaivamiseksi itsestäsi, johdat sitten itseäsi tai muitakin, elämässäsi tai työssäsi (video 12min):

Sisäiselle henkiselle kasvulle perustyökalu alla, voi käyttää vapaasti, omalla vastuulla. Toimii joko sellaisenaan tai vaikkapa antamani (tai muunlaisen) avun tukena, jotta oppii itse tekemään sisätöitään, vapautumaan kaikista henkisistä rajoitteistaan, mielen kahleistaan, mikäli niin haluaa tehdä. Koen että tunnetaso on se ratkaisevin. Emme tarvitse välttämättä tietoa, ymmärrystä, vapautuaksemme, tuo on vain egon napinaa, ikäänkuin, koen. Mielen, puheen, keskustelun, ymmärtämisen tasolla ei vielä vapautumista, kasvua sillä tavalla tapahdu kuin itse koen sen tarpeelliseksi, mahdolliseksi, mikäli todella sydämii rajattomaksi. Alitajuisten tunnelukkojen vapauttaminen, ohjaus 19min:

Oman sydämen, laajemman tietoisuuden kuuntelu, hyödyntäminen missä tahansa asiassa (video 12min):

Heartfulness-meditointiharjoitus oman parantumisen tueksi:

Toimin ja autan henkilökohtaisesti, lähinnä etänä, mm. Messengerin, Skypen ja puhelimen välityksellä, suomeksi, englanniksi ja rajoitetusti myös espanjaksi. Sydämesti autan, valmennan, ohjaan myös ryhmiä, vedän meditaatioita tai retriittejä, työhyvinvointivalmennuksiakin, kirjoitan näistä aiheista, kun sille avautuu tilaisuus, tarve.

Olepa vain yhteyksissä jos kaipaat apujani tai olet vailla muuta tietoa, vinkkiä, tms. ja erityisesti jos sydämesi niin ohjaa minuun ottamaan yhteyttä.

Sydämellisin terveisin,

Petri

Kehonkuuntelun kouluttaja (2013)
Henkisen kasvun ohjaaja (2014)

Itseoppinut ja toisten opeista suodattanut tietoisuus- & tunnetaitojen, heartfulnessin taitaja, osaaja, valmentaja, kirjailija, kirjoittaja, ”henkinen insinööri”

”Ongelma on mahdollisuus parantaa, kehittyä, kasvaa. Aina.”

”Olen, ja olen, siinä on kaikki, kaikki mitä tarvitsen. Kaikki.”

”Ei koskaan valmis mutta aina valmis.”

0405597866 / petri.huitti@gmail.com / Skype: petri.huitti / Facebook-profiilini (Messenger-viestit ja audio- sekä videopuhelut tätä kautta) / LinkedIn-profiilini / Sastamala – Tampere

Teen auttamistyötäni rakkaana harrastuksenani nyt täältä asuinpaikastani käsin Suodenniemeltä Sastamalasta Tampereen ja Porin puolivälistä, tervetuloa poikkeamaan ja vaikka asumaankin hetkeksi tai toiseksikin jos maaseudun luonnonrauha kiinnostaa, tilaa riittää lyhytaikaiseen yöpymiseen ja pidempiaikaiseenkin asumiseen edullisesti, tämä on entinen vanhainkoti, toimien nyt ns. oivana retriittipaikkana vaikkapa omaehtoiselle olemiselle ja hiljentymiselle: www.elämäntarkoitus.fi (paikan esittelyvideo 1min)

 

LISÄTIETOA: *tämän sivuston oikeasta menusta voit kirjautua blogini seuraajaksi, näin saat tiedon uusista kirjoituksista, kirjoista, videoista, jne.*

*ELÄMÄ-blogi*

        

*Sydäninsinööri-blogi (Kuudes Aisti, tauolla)*

Vuoden alussa valmistuneet kaksi kirjaa jotka voit vapaasti lukea kokonaisuudessaan näiltä sivuilta: 1) Sydämen avauksen kirja  2)Henkisen kasvun aakkoset-kirja

Kirjani HEARTFULNESS: VOI HYVIN – KÄYTÄ SYDÄNTÄSI (Opas parempaan elämään, 2014) maksutta saatavilla sähköisessä muodossa(pdf), ohjaten henkiseen kasvuun, oman taakan vähentämiseen, mielen orjuudesta vapautumiseen. Kirja saatavilla myös englanniksi nimellä HEARTFULNESS: BE WELL – USE YOUR HEART (A guide for a better life).

Työelämään liittyen, kirjoittamani OPAS: Tietoinen palvelu- ja toimitusprosessien sekä työhyvinvoinnin kehittäminen (2015) saatavilla maksutta sähköisessä muodossa. Samoin OPAS: TYöhyvinvoinnin aakkoset (2017). Työelämään, mm. toiminnan ja työhyvinvoinnin kehittämiseen liittyen (jossa on pidempi taustani, kansainvälisissäkin ympäristöissä), enemmän asiaa tältä sivulta.

Sydämelläni valmennan, ohjaan, luennoin, kirjoitan aiheesta, henkisestä kasvusta, hyvinvoinnista, työhyvinvoinnista, heartfulnessista eli sydämen tieteestä, voimasta ja viisaudesta, intuition kehittämisestä ja hyödyntämisestä, tietoisuustaitojen, tietoisen läsnäolon, ”presenssin” ja syvempien ajattelumallien, tunneilmapiirien huomioimisesta tarvittaessa.

Mikäli olet auttaja, jonkinlaisen hyvinvointikeskuksen tms. vetäjä ja/tai muulla tavoin koet hyväksi että tulisin esim. tiloihisi, kotiisikin vetämään aiheeseen liittyvää valmennusta, meditaatiota, retriittiä, työhyvinvointivalmennusta tms. asiakkaillesi, ystävillesi, tutuillesi, työpaikallesi, sydämesti autan jos se tuntuu hyvälle, jos siihen ohjaus ja mahdollisuus aukenee, tavalla mikä kaikille on parhaaksi. Tampereen seudulla olisin kiinnostunut ihan vakituisemmastakin yhteistyöstä, työstä tahi toimesta tämän osalta, mikäli se jossakin vaiheessa aukenee.

Esimerkki hyvinvointivalmennuksesta jollaisia voin ohjata, valmentaa eri variaatioin kuten parhaaksi on lähes missä tahansa: Hyvinvointi löytyy sisimmästämme-valmennus

Työhyvinvointivalmennuksen tai yleisemmän hyvinvointivalmennuksen muodosta täällä, esim. puolen päivän pakettina.

Ja jos tänne asti jaksoit selata, tässä ❤ sinulle, voit vaikka tuntea sen sydämessäsi, jos haluat, jos haluat sen vastaanottaa tunnetasollakin. Näin ällistyttävää on vuorovaikutuksemme, kosketuksemme, yli aikojen, yli paikkojen, jos sille vain avaudumme, sydämemme viisaudelle, voimalle, laajuudelle, kaikenkattavalle tietoisuudelle itsessämme, voisiko ajatella näin?

p.s. jos sinulla on lapsia joiden kanssa haluat jakaa tietoisuuden salojamme, tässä pari linkkiä:

Lastenkirja: VOINKO AJATELLA ETTÄ NAURATTE? (2 kissaa & 3 viisasta miestä)

Lasten satu, tarina Veikosta ja Armaasta 8.4.2018  – video 3 min, satu jää kesken, mutta tarkoitus siis lienee että lapset voivat tuota jatkaa, oman tietoisuutensa saloissa, jos ymmärrät mitä tarkoitan 🙂

Mainokset