ELÄMÄ: Heartfulness, henkinen hyvinvointi & kasvu

AJANKOHTAISTA:
*UUSI VASTAAVA NETTISIVUSTO VAIN ENGLANNIKSI PERUSTETTU 4.3.2019 – NEW WEB SITE ONLY IN ENGLISH HERE* (päivitän tätä sivustoa jatkossa varmaankin vain suomeksi)


Hei!

Kokoan tälle sivulle enemmän tietoa henkilökohtaisesta henkisestä hyvinvoinnista ja kasvusta, heartfulnessista, sydämen voiman ja viisauden käyttöönotosta, hyödyntämisestä, sydämen tieteestä, kuten hyvältä tuntuu.

Yksityistä, ja työelämän henkistä hyvinvointia nyt ei voi juuri erottaa, kannamme taakkojamme ja voimavarojamme puolin ja toisin, vaikkei meille siitä sen enempää tai vähempää maksettaisikaan. Oleellista olisi ehkä pyrkiä molemmilla osa-alueilla kasvamaan, näin voimme nauttia elämästämme täysipainoisemmin.

Ja aina, aina kun löydät itsestäsi jonkin kasvun paikan, pääset onnistuneesti siinä eteenpäin, tietoisuutesi kasvaa, laajenee ja näin vaikutat myös muilla elämän alueilla uudella tavalla, puhtaammin, ikäänkuin rakkaudellisemmin.

Esimerkiksi huomaat että aiemmin stressaava asia, tilanne, ei enää tunnu miltään, pystyt pysymään rauhassasi, tunteet eivät sillä tavalla kuohahda enää ja vie miestä tai naista tuossa hetkessä. Huomaat sen ehkä kasvavana rauhana, hyvinvointina, jota ei ikään kuin mikään voi järkyttää, parhaimmillaan näin. Tunteet, ajatukset, tietoisuus ovat siitä kummallinen otus, että ne vaikuttavat meduusamaisesti kaikessa elämässämme, vaikkakin eri tavoin eri ympäristöissä, asioissa.

Tässä alla yksi perusharjoituksista videoäänitteen muodossa oman mielen hiljentämiseksi, hiljentymiseksi itsessään, kaikkien huolten ja murheiden, kipujen, pahojen olojen poissulkemiseksi ikään kuin. Ja tässä hiljentyneessä tilassa, hyvinvoinnissasi, voit ikään kuin tarkkailla noita pahoinvointia, kipua tuovia asioita, ovatko ne edes totta, totuutta?

Ja tästä tilasta käsin voit ikään kuin työstää noita kipuja, kohdata niitä, vapautua niistä, siltä osin kuin mahdollista. Tähän ohjeet myöhemmin alla, erikseen mm. kirjassani ja erillisissä harjoituksissa, ohjeissa. Jo tällä harjoituksella, tämän avulla voit sukeltaa omaan hyvinvointiisi, viisauteesi koska tahansa, ammentaa siitä, sen vuoksi tätä harjoitusta kutsuttu myös stressintappajaksi, tuo ikään kuin antaa sinulle voimia, ainakin hetkeksi, jos sen verran voit pysähtyä itsessäsi.

Kun olet hiljentynyt, vaientanut mielen, voit kuunnella omaa intuitiotasi, sydäntäsi puhtaammin, vapaammin ikään kuin, niin halutessasi, varsinkin tärkeissä asioissa, päätöksissä suosittelen tätä. Voit halutessasi käyttää tätä myös nukahtamiseen, saadaksesi paremmin lepoa itsellesi.

Toisenlainen heartfulness- ja läsnäoloharjoitus, ohjaus omaan voimaan, rauhaan, sisäiseen hyvinvointiin pääsemiseksi, tietoisemman johtajan esiinkaivamiseksi itsestäsi, johdat sitten itseäsi tai muitakin, elämässäsi tai työssäsi (video 12min):

Sisäiselle henkiselle kasvulle perustyökalu alla, voi käyttää vapaasti, omalla vastuulla. Toimii joko sellaisenaan tai vaikkapa antamani (tai muunlaisen) avun tukena, jotta oppii itse tekemään sisätöitään, vapautumaan kaikista henkisistä rajoitteistaan, mielen kahleistaan, mikäli niin haluaa tehdä. Koen että tunnetaso on se ratkaisevin. Emme tarvitse välttämättä tietoa, ymmärrystä, vapautuaksemme, tuo on vain egon napinaa, ikäänkuin, koen. Mielen, puheen, keskustelun, ymmärtämisen tasolla ei vielä vapautumista, kasvua sillä tavalla tapahdu kuin itse koen sen tarpeelliseksi, mahdolliseksi, mikäli todella sydämii rajattomaksi. Alitajuisten tunnelukkojen vapauttaminen, ohjaus 19min:

Oman sydämen, laajemman tietoisuuden kuuntelu, hyödyntäminen missä tahansa asiassa (video 12min):

Heartfulness-meditointiharjoitus oman parantumisen tueksi:

Olepa vain yhteyksissä jos kaipaat apujani tai olet vailla muuta tietoa, vinkkiä, tms. ja erityisesti jos sydämesi niin ohjaa minuun ottamaan yhteyttä.

Sydämellisin terveisin,

Petri

Kehonkuuntelun kouluttaja (2013)
Henkisen kasvun ohjaaja (2014)

Itseoppinut ja toisten opeista suodattanut tietoisuus- & tunnetaitojen, heartfulnessin taitaja, osaaja, valmentaja, kirjailija, kirjoittaja, ”henkinen insinööri”

”Ongelma on mahdollisuus parantaa, kehittyä, kasvaa. Aina.”

”Olen, ja olen, siinä on kaikki, kaikki mitä tarvitsen. Kaikki.”

”Ei koskaan valmis mutta aina valmis.”

petri.huitti@gmail.com / LinkedIn-profiilini

LISÄTIETOA:

*tämän sivuston oikeasta menusta voit kirjautua blogini seuraajaksi, näin saat tiedon uusista kirjoituksista, kirjoista, videoista, jne.*

*ELÄMÄ-blogi*

        

*Sydäninsinööri-blogi (Kuudes Aisti, tauolla)*

Vuoden 2018 alussa valmistuneet kaksi kirjaa jotka voit vapaasti lukea kokonaisuudessaan näiltä sivuilta: 1) Sydämen avauksen kirja  2)Henkisen kasvun aakkoset-kirja

Kirjani HEARTFULNESS: VOI HYVIN – KÄYTÄ SYDÄNTÄSI (Opas parempaan elämään, 2014) maksutta saatavilla sähköisessä muodossa(pdf), ohjaten henkiseen kasvuun, oman taakan vähentämiseen, mielen orjuudesta vapautumiseen. Kirja saatavilla myös englanniksi nimellä HEARTFULNESS: BE WELL – USE YOUR HEART (A guide for a better life).

VISIONI: Rakkauden maailma 2020-2030 (tähän liittyen myös blogikirjoitukseni 6.12.2017: Rakkauden Suomi 2012-2017)

MISSIONI / ELÄMÄNTEHTÄVÄNI KUTEN SEN NYT KOEN: Autan ihmisiä, yksilöitä, organisaatioita, yrityksiä kasvamaan itsessään, löytämään oman potentiaalinsa, hyvinvoinnissaan, positiivisissa tuloksissansa, yhä vain enemmän. Autan myös järjestämään, rakentamaan uudenlaisia toimintamalleja, organisointeja rakkauden toteuttamisessa yhteiskunnallisestikin, maailmallisesti, kuten tarvetta, mahdollisuus siihen aukeaa ja kuten sydämeni ohjaa.

LAPSILLE –  jos sinulla on lapsia joiden kanssa haluat jakaa tietoisuuden salojamme, tässä pari linkkiä ja vinkkiä:

Lastenkirja: VOINKO AJATELLA ETTÄ NAURATTE? (2 kissaa & 3 viisasta miestä)

Lasten satu, tarina Veikosta ja Armaasta 8.4.2018  – video 3 min, satu jää kesken, mutta tarkoitus siis lienee että lapset voivat tuota jatkaa, oman tietoisuutensa saloissa, jos ymmärrät mitä tarkoitan 🙂

Mainokset